Плоды конкурса от Pixel.lt

Конкурс от Pixel.lt по прежнему даёт плоды. Недели две назад я получил предложение сменить работу. А сегодня одну из моих статей опубликовала Elektronika.ltTinklalapių augimas – ką daryti, jei jiems pasidaro ankštoka?. Приятно, очень приятно получть внимание.

6 thoughts on “Плоды конкурса от Pixel.lt

  1. Сергей КуракинNo Gravatar Post author

    Ačiū, Žilvinai, ačiū.

    Gaila, tik kad šio metu, mano komentarus pixel.lt praranda. Tai jie nenukeliauja pas juos, tai į “spam” patenka. Aš net nežinau, ar verta testi straipsnių rašymą, jai taip tesis. Nes ne į vieną komentarą paskutiniam straipniui aš atsakyti taip ir nesugebėjau.

  2. ŽilvinasNo Gravatar

    Reikėtų kada alaus atsigert. Įdomiai visai vartai apie benchmarkus, norėčiau detaliau pasiklausyt :)

  3. Сергей КуракинNo Gravatar Post author

    Na šansas yra, bet menkas.

    Šeip ten viskas aprašyta, te reikia moketi naudotis apkrovimo stebejimo įrankiais, tokiaisk kaip top ir suprasti kas vyksta.

  4. ŽilvinasNo Gravatar

    Tai aš su linuxu bendrauju jau kokius 6 metus, tik daugelį iš jų kaip paprastas useris :) . Pakankamai nusimanau tuose reikaluose. Bet benchmarkai nebūtinai apache būna :) . Šiaip apie PHP būtų įdomu pakalbėt. Beje, į firmą, kur pasiūlymą davė dirbt neišėjai? :)

  5. Сергей КуракинNo Gravatar Post author

    Ne, neišejau – per mažai ir per miglotai viskas. Be to per pokalbi supratau, kad dip.:studija per daug myliu ir per daug jai padariau kad dabar palikčiau.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.